Welkom bij

Partytools Hoogvliet

 

Unieke Concepten in Hoogvliet.

Uw gasten moeten verwend worden! En daar kunnen wij voor zorgen. Wij bieden vele unieke concepten om uw feest net dat beetje extra's te geven. Stroopwafel- & poffertjeskarren, allerlei soorten ijskarren, espressobarren, kebabkramen en nog veel meer...

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op!

Ballonpilaren. Leuke decoratie voor ieder evenement!

Leuk voor op uw evenement of bruiloft! Huur nu leuke ballonpilaren in de kleur en stijl die u zelf wilt! Neem contact met ons op en wij zorgen dat de ballonpilaar naar uw wensen voldoet! Naast de ballonpilaren hebben wij nog veel meer partyverhuur! 

Barbecue. Barbecueverhuur & Catering

Een barbecue organiseren, maar geen idee hoe? Neem dan contact op met ons! Wij leveren niet alleen de apparatuur tegen een zeer voordelige prijs, maar Preca Meattrading levert ook barbecue pakketten van de hoogste kwaliteit. De bbq pakketten kunt u bekijken in onze webshop, klik hier.

Broodje Beenham Kraam. Heerlijke verse broodjes beenham

Heerlijke verse broodjes beenham op uw evenement?! Huur nu De Broodje Beenham Kraam bij ons! De kraam ziet er leuk en origineel uit en wordt inclusief de verse voedingswaren geleverd, zodat uw evenement helemaal compleet is!

Espressobar. Heerlijke professionele koffie op locatie!

Zou u ons vragen wat het leukste concept is dat wij in ons assortiment hebben, dan zouden wij zonder twijfel de luxe Italiaanse Espressobar noemen. Met deze authentieke maar makkelijk te verrijden espressobar kunnen wij vrijwel overal naar binnen, om uw gasten te voorzien van echte verse espresso’s, cappuccino’s en andere koffie op espressobasis. Onze professionele barista zorgt voor een unieke en smaakvolle ervaring. Meer weten?

Magistraal Entertainment. Geluidsapparatuur voor feesten tot 10000 personen

De meeste feesten kunnen niet zonder de juiste en perfect afgestelde en op elkaar afgestemde geluidsapparatuur. Magistraal Entertainment is de partner die u zoekt omtrent uw audio! 30 jaar ervaring met kleine feesten tot enorme evenementen tot wel 10000, dus een garantie dat het allemaal perfect geregeld wordt.

Gelatobar huren. De ijskar voor de kleinere feestjes.

Bent u van plan om een klein feestje te geven voor ongeveer 100 personen en wilt u deze verrHoogvliet met een heerlijk ijsje? Huur een echte Italiaanse gelatobar, de ijskar voor de kleinere feestjes! Dankzij het kleine formaat past deze gelatobar gemakkelijk door smalle deuren en in liften.

Glaswerk, serviesgoed & bestek. Voor uw evenement!

Bent u van plan om een groot evenement te organiseren, maar heeft u niet genoeg glaswerk, serviesgoed of bestek? Partyverzorger.nl heeft ook een groot assortiment aan glaswerk, serviesgoed en bestek! Van ijscoupe glazen tot koffiekopjes, u kunt alles bij ons huren!

Glühwein. Echte authentieke Gluhweinkraam met heerlijke warme Gluhwein

Wat is er lekkerder om al uw gasten te trakteren op een glaasje heerlijke warme glühwein tijdens uw evenement? Wij verhuren echte glühweinkramen inclusief apparatuur voor heerlijke warme glühwein. De glühweinkramen zien er authentiek uit, zodat het erg origineel staat op uw evenement!

Gourmet. Gourmetstel huren of lekkere gourmetschotels bestellen

Wat is er gezelliger dan met uw hele familie of vriendengroep heerlijk te gourmetten? Wij leveren gourmetpakketten en gourmetstellen speciaal voor u! Naast een groot assortiment aan vlees-, vis- en vegetarische producten leveren wij ook diverse sauzen en heerlijke salades. Zo is uw gourmetfeest helemaal compleet!

Hamburgerkraam. Met echte verse hamburgers!

Heerlijke verse hamburgers op uw evenement?! Huur nu een Hamburgerkraam bij ons! De kraam ziet er leuk en origineel uit en wordt inclusief verse voedingswaren en personeel geleverd, zodat uw evenement helemaal compleet is!

Hotdog. Een echte Amerikaanse hotdagmachine en heerlijke verse hotdogs

Met onze hotdogmachines, kunt u in een handomdraai vele tientallen hotdogs klaarmaken en uitdelen. Uiteraard leveren wij ook alle benodigdheden voor de hotdogmachine, zodat u direct aan de slag kunt als het apparaat is afgeleverd!

IJskar. Verschillende soorten ijskarren en heerlijke vers ambachtelijk schepijs

Wij bieden verschillende soort ijskarren. De authentieke ijskar met nostalgische houten luifel en koperen deksels. De normale ijskar, welke wit is en met stickers geheel in uw stijl gebracht kan worden. Uiteraard leveren wij ook vers ijs, dus kunt u bij ons een totaalpakket bestellen!

Koek & Zopie Kraam. Een echte winterse Koek & Zopie Kraam en Catering

Extra leuk voor de koude winterdagen! Wij verhuren een exclusieve Koek & Zopie Kraam! Wij leveren de kraam inclusief verse producten! Zo kunt u kiezen voor heerlijke verse soep, bijvoorbeeld erwtensoep, glühwein en/of warme chocolademelk met of zonder slagroom! Dit maakt uw winterse evenement gegarandeerd tot een succes!

Koffietafeltje. Heerlijke verse koffie en thee

Bent u op zoek naar een leuk idee voor op uw evenement? Wij verhuren ook originele koffietafeltjes! Onze koffietafeltjes worden geleverd inclusief koffiezetter en serviesgoed, zo is uw event helemaal compleet! Voor heerlijke verse koffie!

Partytenten & terrasverwarmers. Voor de aankleding van ieder evenement

's Avonds, zelfs in de zomer, kan het erg fris zijn buiten. Terrasverwarmers zorgen ervoor dat uw gasten het aangenaam hebben en helpen daarmee uw feest naar een nog hoger niveau. Wij leveren de terrasverwarmers inclusief gas bij u af en zetten deze eventueel ook op een door u aangewezen locatie. Tevens zorgen wij dat alles goed is aangesloten, zodat u direct aan de slag kunt gaan!

Poffertjes. Een echte poffertjeskraam huren met heerlijke verse poffertjes

Heerlijke verse poffertjes op uw evenement? Wij verhuren poffertjeskramen inclusief de heerlijke verse poffertjes! Onze poffertjes worden professioneel bereid in een echte poffertjespan, waardoor deze een authentieke Nederlandse sfeer achterlaat! Altijd leuk voor ieder evenement!

Popcorn. Popcornmachine huren of heerlijke verse popcorn

Organiseert u een filmfestival of een ander feestje? De popcornmachine zorgt altijd voor succes bij uw gasten. Popcorn is natuurlijk ook uitermate geschikt om te verkopen op feestjes en partijen!

Rode loper huren. Een echte rode loper op uw evenement!

Bent u op zoek naar dat beetje extra's voor op uw evenement? Huur dan een echte rode loper bij ons! U kunt de rode loper inclusief afzetpalen en koorden huren. Dit maakt uw evenement helemaal compleet!

Stroomvoorziening. Uw evenement voorzien van stroom!

Ook kunnen wij de tijdelijke stroomvoorziening voor u regelen! Zodat u voor uw feest of evenement de juiste professionele stroomvoorziening heeft en u hier geen omkijken naar heeft. Denk bijvoorbeeld aan een aggregaat. Wij beschikken over moderne apparatuur die voldoet aan de eisen van nu.

Soep. Een echte soepkraam huren of heerlijke verse soepen bestellen

Soep verkopen of uitdelen op een locatie? Dat is natuurlijk ideaal voor een winters feest. Wij leveren tientallen smaken verse soep en leveren de soepkraam bij u voor de deur af. Alle benodigdheden worden ook door ons geleverd, dus zodra de kraam is afgeleverd kunt u direct aan de slag!

Springkussen. Sprinkussens huren voor elke gelegenheid

Veel kinderen op uw feest of evenement? Dan is er maar 1 manier om ze tevreden te houden... met het Springkussen. Wij leveren de springkussens door heel Nederland en zorgen er ook voor dat deze op de locatie opgezet wordt!

Stroopwafels. Een echte stroopwafelkraam huren met heerlijke verse stroopwafels

Heerlijke warme stroopwafels op uw evenement? Wij verhuren stroopwafelkramen inclusief de heerlijke warme stroopwafels! Onze stroopwafels worden op traditionele wijze bereid door ons personeel en zullen al uw gasten versteld doen staan van de heerlijke verse stroopwafels en de authentieke Nederlandse kar! Altijd leuk voor ieder evenement!

Wafels. Een echte wafelkraam huren met heerlijke verse wafels

Heerlijke warme wafels op uw evenement? Wij verhuren stroopwafelkramen inclusief de heerlijke warme wafels! Onze wafels worden op traditionele wijze bereid door ons personeel en zullen al uw gasten versteld doen staan van de heerlijke verse wafels en de authentieke Nederlandse kar! Altijd leuk voor ieder evenement!

Professionele sinaasappelpers. In een handomdraai voorzien van vers sap

Wilt u honderden mensen snel kunnen voorzien van vers sinaasappelsap, dan gaat u dat niet redden met de gemiddelde professionele pers. Huur daarom nu onze grote pers, waar bijna volautomatisch elke paar seconden twee sinaasappels uitgeperst worden.

Suikerspin. Suikerspinmachine huren met heerlijke suikerspinnen

Heerlijk zo'n zoete suikerspin. Kinderen zijn er altijd helemaal dol op. Ook zijn suikerspinnen qua kostprijs zeer goedkoop en kunt u er dus een aardige marge op verdienen bij de verkoop ervan. Wij leveren alleen kwaliteitsapparatuur, dus al onze suikerspinmachines zijn van Gold Medal.

Warme chocolademelk. Winterkraam met heerlijke warme chocolademelk met slagroom huren

Heerlijke warme chocolademelk met slagroom op uw evenement? Wij verhuren kramen inclusief apparatuur voor heerlijke warme chocolademelk. De kramen zien er authentiek en echt Nederlands uit, zodat het erg origineel staat op uw evenement!

Jägermeister-tap. Speciaal voor de herfstige- en winterse dagen

Heerlijk bij uw winterfeest, bij de ijsbaan of bij elk ander evenement, om de gasten te verwarmen met een ijs- en ijskoude! Met deze tap voorziet u uw gasten binnen no-time van een glaasje. Vooral tijdens de koude dagen zal er veel animo zijn voor deze originele tap.

Copyright © 2018 Manieu Internet Services