Welkom bij

Partytools Hoogvliet

 

Wilt u iets origineels voor uw gelegenheid maar kunt u niks verzinnen? Of wilt u tijdens de koude maanden iets feestelijks organiseren? Wat dacht u van ons nieuwe koffieconcept?! We leveren een professionele espressobar met SCAE gecertificeerd barista! Onze apparatuur en koffie is van de hoogste kwaliteit, gecombineerd met onze kennis en ervaring zetten wij voor ieder feestje de lekkerste koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato en andere koffie producten! Wij vertellen u ook graag meer over onze koffie en als we het niet al te druk hebben mag u het ook zelf proberen achter ons espressomachine!

Transport

Wij leveren onze professionele espressobar met SCAE gecertificeerd barista in de heel Nederland. De espressomachine en benodigdheden kunnen wij vervoeren met onze verrijdbare trendy koffiebar of op een originele Italiaanse Piaggio Ape. Naast de trendy vervoersmiddelen hebben wij nog meer mogelijkheden om de espressomachine op te zetten.

Benodigdheden
Onze koffiebar beschikt over alle benodigdheden zoals water en afvoer, waardoor we op uw locatie alleen elektriciteit nodig hebben. Naast de luxe Conti Espressomachine en de stijlvolle koffiebar, leveren wij 2 koffiemolens voor vers gemalen koffie, eventueel serviesgoed of kartonnen bekers en natuurlijk onze Costadoro koffie met melk, suiker, koekjes en volle melk voor de cappuccino’s en latte macchiato’s. Klik hier voor meer informatie over ons serviesgoed.

Wel geïnteresseerd in koffie, maar niet zo'n groot concept? Wat dacht u van een koffietafeltje?!

Voor meer informatie, tarieven, of een offerte neem contact met ons op!

Copyright © 2018 Manieu Internet Services