Welkom bij

Partytools Hoogvliet

 

Huur een Gelatobar

Huur nu een echte gelatobar! De gelatobarren zijn iets kleiner dan de normale ijskarren, waardoor ze gemakkelijk door smalle deuren en in liften pHoogvliet! Daarnaast ziet de Gelato bar er erg origineel en feestelijk uit! De gelato bar is italiaans vormgegeven met een echt koperen deksel en kan maar liefst 2 uur zonder stroom. Klik hier om contact met ons op te nemen voor het huren van een gelatobar.

Gelatobar & Schepijs

Wij kunnen bij de gelatobar heerlijk vers schepijs leveren in zeer veel verschillende smaken! In de gelatobar kan ongeveer 10 liter ijs, dit is genoeg voor ongeveer 150 ijsjes! U kunt kiezen uit een groot assortiment aan smaken schepijs waardoor er altijd de juiste smaak voor u tussen zit! Neem contact met ons op voor meer informatie over ons schepijs en de verschillende smaken.

Gelatobar & Personeel

Heeft u geen zin om tijdens uw evenement zelf achter de gelatobar te staan? Huur dan bij ons ook zeer voordelig professioneel personeel in! Ons personeel is zeer professioneel en zal ervoor zorgen dat al uw gasten voorzien zijn van een heerlijk ijsje! Neem contact met ons op voor meer informatie over ons personeel.

Gelatobar & Transport

Wij leveren de gelatobar in heel Nederland en België, tegen een zeer voordelig tarief! De transportkosten worden berekend over de totale afstand die gereden moet worden. Voor veel locaties hebben wij een voordelig tarief. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Gelatobar & Andere ijskarren

Naast de gelatobar kunt u ook andere ijskarren bij ons huren. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende ijskarren, zodat er altijd één is die aan uw wensen voldoet. Kijk bij mogelijkheden voor alle soorten ijskarren die wij in ons assortiment hebben!

Gelatobar & Extra's

Naast de gelatobar kunt u nog veel meer leuke extra's huren! Wat dacht u van een luxe espressobar inclusief espressomachine voor het maken van heerlijke verse espresso's, cappuccino's en latte macchiato's! U kunt de espressobar inclusief professionele barista huren! Of wat dacht u van een echte Oud-Hollandse stroopwafelkraam inclusief apparatuur voor het maken van heerlijke verse stroopwafels? 

Klik hier voor nog meer concepten!

Copyright © 2018 Manieu Internet Services