Welkom bij

Partytools Hoogvliet

 

U kunt ook bij de Partytools glaswerk, serviesgoed en bestek huren! Geeft u bijvoorbeeld een groot feest en heeft u zelf niet genoeg glaswerk voor al uw gasten? Wij hebben een groot assortiment aan verschillende glaswerken, serviesgoed en bestek voor iedere gelegenheid! Daarnaast verzorgen wij ook voor een eindschoonmaak. Wij halen al het glaswerk, serviesgoed en bestek vies op, zodat u helemaal niets hoeft af te wHoogvliet!

Glaswerk

Heeft u glaswerk nodig op uw evenement? Huur deze dan bij de partymeesters! Wij hebben onder andere wijn-, bier-, fris-, gluhwein- en chocolademelkglazen en glazen voor alle warme dranken. Daarnaast leveren wij ook ijscoupe glazen voor als u een heerlijk dessert wilt serveren.

Serviesgoed

Bent u van plan om een feestelijk diner te organiseren? Wij verhuren ook een compleet serviesgoed voor uw diner! Ons assortiment aan servies bestaat onder andere uit diverse maten borden, soepkommen inclusief schotel, koffie- en theekoppen etc.

Bestek

Naast het servies heeft u ook bestek nodig bij uw diner. De partymeesters verhuren ook bestek. Ons assortiment aan bestek bestaat onder andere uit tafelbestek (tafelmessen, tafelvorken en tafellepels), dessertbestek (bijvoorbeeld dessertlepels) en theelepeltjes.

Glaswerk, serviesgoed en bestek & transport

Wij leveren het glaswerk, serviesgoed en bestek tegen een voordelig tarief in heel Nederland en België! De totale transport prijzen worden berekend over de totale afstand die gereden moet worden. Voor veel locaties hebben wij voordelige tarieven. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Glaswerk, serviesgoed en bestek & personeel

Heeft u geen zin om tijdens uw evenement zelf alles op te dienen en in te schenken? Wij leveren ook professioneel personeel! Ons personeel is zeer professioneel en heeft horeca ervaring. Daarnaast zal ons personeel ervoor zorgen dat uw evenement een succes wordt! Wilt u meer weten over ons personeel? Neem dan contact met ons op!

Voor meer informatie, tarieven, of een offerte neem contact met ons op!

Copyright © 2018 Manieu Internet Services