Welkom bij

Partytools Hoogvliet

 

De huur van een koffietafeltje is inclusief koffiezetter en servies. U kunt er ook voor kiezen om kartonnen bekers bij ons te bestellen met eventueel een opdruk, bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam! Voor de prijs van de huur van de koffietafel inclusief alle benodigdheden en producten kunt u het beste contact met ons opnemen!

Personeel

U kunt de koffietafel eventueel inclusief personeel huren! Ons personeel is zeer professioneel en zal ervoor zorgen dat al uw gasten voorzien zijn van een heerlijke vers kopje koffie! Daarnaast kunt u ook een espressobar met professionele barista bij ons huren! Voor meer informatie kunt u het beste contact met ons opnemen.

Transport

Wij leveren de koffietafel in heel Nederland en België, tegen een voordelig tarief! De transportkosten worden berekend over de totale afstand die gereden moet worden. Voor veel locaties hebben wij een voordelig tarief. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Serviesgoed

Onze koffietafel wordt inclusief serviesgoed geleverd! Wij hebben een groot assortiment aan koffie- en theekopjes zodat al uw gasten voorzien worden. Daarnaast worden ook de theelepeltjes meegeleverd.

Voor meer informatie, tarieven, of een offerte neem contact met ons op.

Wij hebben naast een koffietafeltje nog meer koffieconcepten, zoals de huur van een professionele barista. Klik hier voor al onze mogelijkheden.

Copyright © 2018 Manieu Internet Services