Welkom bij

Partytools Hoogvliet

 

Bent u bezig een feest buiten te plannen? Dan kunt u het beste partytenten en terraswarmers bij ons huren! Een flinke regenbui kan een feestje goed verpesten. En wanneer het goed afkoelt 's avonds is het fijn als er warmers staan zodat iedereen er warm bij staat!

Partytent & Terraswarmers huren

Wij verhuren verschillende formaten partytenten zodat er altijd een juiste partytent voor u is! Naast de verschillende formaten kunnen wij ook partytenten aan elkaar koppelen zodat zelfs op grote feesten iedereen droog kan staan! Ook verhuren wij terraswarmers om al uw gasten te verwarmen.

Partytent & Transport

Tegen een voordelig tarief leveren wij de partytenten en terraswarmers in heel Nederland en België! De kosten worden berekend over de totale afstand die wij moet afleggen. Voor veel locaties hebben wij gunstige tarieven. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Partytent & Andere Diensten

Uiteraard leveren wij ook meerdere producten naast de partytenten en warmers. Zo bieden wij ook statafels en andere benodigdheden aan, om uw feest tot een succes te maken! Daarnaast verhuren wij ook glaswerk, serviesgoed en bestek voor ieder evenement!

Voor meer informatie, tarieven, of een offerte neem contact met ons op.

Copyright © 2018 Manieu Internet Services