Welkom bij

Partytools Hoogvliet

 

Bent u opzoek naar een leuk en lekker extraatje voor uw evenement? Dan is de poffertjeskraam van Partytools een serieuze kandidaat! Met onze Hollandse poffertjeskraam creëert u een warme Hollandse sfeer, die gegarandeerd zal aanslaan bij uw gasten en bezoekers op bijvoorbeeld uw beursstand of bedrijfsfeest. U trakteert uw gasten hiermee niet alleen op een overheerlijke portie poffertjes, maar ook op een stukje beleving en ouderwetse gezelligheid. De originele uitstraling van de poffertjeskraam en de geur van deze versgebakken lekkernij zorgen voor een constante toestroom naar uw stand, of voor een goed gevoel bij de bezoekers op uw evenement.

De Oud-Hollandse poffertjeskraam

Uiteraard wilt u wel dat de poffertjeskraam er authentiek en hollands uitziet als u uw gasten verwend met poffertjes. Daarom hebben wij een mooie hollandse marktkraam, waarmee we door het formaat, met 3 personeelsleden, veel poffertjes kunnen bakken. Ideaal dus voor beurzen, festivals of drukke winkelcentra.

Het poffertjeskraampje

De makkelijk demontabele poffertjeskraam is ideaal voor vrijwel iedere locatie. Omdat deze kraam in kleine delen te vervoeren is, kunt u poffertjes uitdelen op het dak van een flatgebouw. Deze kraam is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, maar uiteraard gebruiken we voor de poffertjes meestal een Nederlandse uitvoering.

De poffertjeskar

Een mooie poffertjeskar huren voor uw evenement, beursstand, bruiloft het is nu mogelijk! Wij leveren de poffertjeskar inclusief benodigdheden en personeel door heel Nederland. Omdat wij de poffertjeskar alleen leveren inclusief personeel bent u altijd verzekerd van kwaliteit.

De winterkraam

Deze winterkraam heeft een sfeervolle uitstraling, leuk voor elk winters feest! Serveer heerlijke verse poffertjes vanuit deze nostalgische houten kraam. Combineer met een van onze leuke concepten!

Voor meer informatie, tarieven, of een offerte neem contact met ons op.

Copyright © 2018 Manieu Internet Services