Welkom bij

Partytools Hoogvliet

 

Altijd al de complete bioscoop naar huis willen halen? Uiteraard kan een popcornmachine dan niet ontbreken. Wij leveren de popcorn apparaten door heel Nederland voor de deur af tegen zeer gunstige tarieven.

De popcornkraam

Maak uw evenement helemaal compleet met onze popcornkraam. De popcornkramen zijn marktkramen die eenvoudig op locatie opgebouwd kunnen worden. Dankzij de leuke rok en het afdakje ziet de kraam er echt Amerikaans uit. Doordat de kramen van een groot formaat zijn is het mogelijk meerdere popcornmachines in één kraam neer te zetten waardoor de capaciteit verhoogd kan worden. Ideaal voor grote evenementen!

De popcornmachine

U kunt ook alleen de popcornmachine bij ons huren. De popcornmachines zijn allemaal van het merk "Gold Medal" en zien er professioneel uit. Indien u bij ons de grondstof afneemt leveren wij er tevens voldoende zonnebloemolie bij. De grondstoffen bestaan uit naar keuze zoete of zoute popcorn en natuurlijk de leuke popcornzakjes.

De popcornkar

Wanneer u geen plaats heeft voor een grote marktkraam maar wel een leuke aankleding bij de popcornmachine wilt, kunt u bij ons ook een traditionele Oud-Amerikaanse popcornkar huren. De kar is voorzien van leuke details zodat uw evenement helemaal compleet is.

Voor meer informatie, tarieven, of een offerte neem contact met ons op!

Copyright © 2018 Manieu Internet Services