Welkom bij

Partytools Hoogvliet

 

Wat dacht u van een lekkere kom soep om uw vrienden mee op te warmen tijdens uw gelegenheid? Of wilt u iets origineels doen om uw bedrijf te promoten op een beurs? Wat dacht u van soep?! Wij leveren soep, maar ook soepketels, soepkommen met lepels en een warmhoudkast voor de soepkommen, kortom alles wat u maar nodig hebt!

Verse soep

Uiteraard is de soep die u bij ons besteld vers. We hebben een groot assortiment soepen waaruit u kunt kiezen. Per soepketel kunt u van een bepaalde smaak maximaal 10 liter heet houden. Uiteraard kunnen wij gewoon soep meeleveren zodat u de ketels kunt blijven vullen! Naast de verse soep hebben wij verschillende originele verkoopstanden waarin de soep verkocht kan worden!

Verse soep & Transport

Tegen een voordelig tarief leveren wij de apparatuur voor uw deur af. Deze kosten worden berekend over de totale afstand die wij moeten afleggen als wij de apparatuur ergens afleveren. Voor sommige locaties hebben wij gunstigere tarieven. Wij vragen slechts één tarief voor het afleveren. Dit houdt in dat het niet uitmaakt hoeveel apparatuur u bij ons afneemt, wij brengen u één duidelijk bedrag in rekening voor het transport. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Verse soep & Professioneel Personeel

Geen zin om op uw eigen feestje zelf achter de soeppannen te gaan staan? Of bent u te druk met uw bedrijf te promoten om ook nog eens soep uit te delen? Uiteraard kunnen wij ook professioneel personeel voor u verzorgen. Wij gaan netjes gekleed in voorgeschreven kleding en dat komt voor uw organisatie zeer professioneel over. Het is voor ons geen enkel probleem om ingehuurd te worden, terwijl de omzet ten goede komt aan uw organisatie.

Verse soep & Serviesgoed

Wij leveren ook serviesgoed en bestek bij de soep. Wij hebben een groot assortiment aan soepkommen inclusief schotels en soeplepels om al uw gasten te voorzien!

Voor meer informatie, tarieven, of een offerte neem contact met ons op!

Copyright © 2018 Manieu Internet Services